Maaike Neuville Ziek

Maaike Neuville Ziek:- Hon är Elke Neuvilles yngre syster. Maaikes äldre syster, Elke, är uppkallad efter henne. Som en av grundarna av The Chinese Productions och ett välkänt namn inom tv-produktionssektorn bör Elke Neuville tas på allvar. Hennes andra yrken inkluderar att arbeta med tv-produktion.

Maaike Neuville Ziek
Maaike Neuville Ziek

Hon hade redan varit med i ett tv-avsnitt av polisdramat Rupel och var med i boken Melting ideas under hennes collegeår (skriven av Hanneke Paauwe och utgiven av Villanella och BRONKS).

Som en 37-årig skådespelerska som har varit med i program som “The Twelve” och “Red Light”, gör Maaike Neuville sin regidebut. “De tolv” är ett av hennes andra projekt. Regissören Neuville kommer att göra en filmatisering av romanen Julian, skriven av Neuville och Fleur Pierets.

När två artister vid namn Fleur Pierets och Julian P. Boom blir kära, planerar de att gifta sig i vart och ett av de 22 länder som tillåter äktenskap av samma kön. Fleur och Julian tänker båda knyta an till en annan kvinna av samma kön.

Manuset till Girl skrevs av Pierets, Neuville och Angelo Tijssen, som alla bidrog till manuset. Pierets skrev hela manuset. Det finns för närvarande ingen information om när inspelningssessionerna kommer att påbörjas.

Thespikon (ungdomsstudion vid Sint-Pieterscollege i Leuven), De Reynaertghesellen (ett amatörteaterbolag i Leuven) och BRONKS i Antigone och Creditcard kallade livet: 16 innan hon började sina studier hade hon tidigare erfarenhet av framförande med dessa grupper .

Fleur och Julian gör båda rollspel i filmen, men de är i separata ögonblick. Julian skilde sig från sin fjärde fru efter bara några månaders äktenskap, vilket var olyckligt för honom. The Intruder” var Charlottes första roll i en film, och den fungerade också som hennes introduktion till filmens värld (2005).

“Jag kramar dig med 1000 armar”, “Caught”, “Dreamtime” och “Of Cats and Women” är titlarna på de nästa fyra låtarna i serien. Låttitlar efter “Jag kramar dig med 1000 armar” inkluderar “Jag kramar dig med 1000 armar”.

Scenframträdanden inkluderar Miss Moscow & The Pencil Killer, Stukken (som alla skrevs av Hanneke Paauwe och sattes upp på konstcentret Villanella) och Rendez-Vous (som alla skrevs av Hanneke Paauwe och sattes upp på konstcentret Villanella) (teater Tg STAN).

Hennes organisation, Frulla Baas, fokuserar på musik och ungdomar, och hon grundade den tillsammans med Michael Pas. Breven som Wolfgang Amadeus Mozart skrev till sin kusin Frulla Baas ligger till grund för detta musikutbildningsprograms lektioner om kompositören (Maria Anna Thekla).

Hon hade mindre roller i båda de tidigare nämnda tv-programmen, “Katarakt” och “De Smaak van De Keyser”, som sändes på One on Sundays. Söndagskvällar var sändningstider för båda dessa program.

Skådespelerskan Anke Reyniers dök upp i den tragikomiska serien Van Flesh & Blood, såväl som i filmen Witse, där hon spelade butiksbiträdet Anke.Under året 2009 dök hon upp i båda rollerna.

Maaike Neuville Ziek

Som ett resultat av corona har denna verksamhet, såväl som utbildning och sjukvård, tvingats genomgå ett enormt bakslag. Det är förvånande att detta ena företag tar största delen av konsekvenserna.En mängd olika pjäser innehöll både “De Rodenburgs” och “Dubbelleven”, om än i olika kapacitet.

I “The Rodenburgs” spelade hon Naomi, en roll som hon är mest ihågkommen för.”Faithful”, en låt av Tom Helsen, visade henne också naken i sin musikvideo samma år som hennes debut. Sonnet 81, hennes andra kortfilm, belönades med priset för bästa debut vid Internationella kortfilmsfestivalen Leuven 2013.

Medan hon arbetade som reporter för “De chinezen, Manneken Pis” på holländsk reality-tv 2014, gjorde hon sin debut. Manneken Pis fungerade som showens berättare under hela varaktigheten. Manneken Pis var seriens berättare under hela serien.

För VTM:s klan 2012 fick hon rollen som Rebekah, en av fem systrar som porträtterades, och hon fick rollen som dess stjärnskådespelerska. Den femte och yngsta systern, Rebekah, föddes året före henne.Rollen som Kiki i filmen Dirty Mind, där hon gjorde sin skådespelardebut, kom inte förrän 2009. 2009 släpptes filmen.

Som skådespelare spelade hon i ett enda avsnitt i filmen Code 37 från 2011, som inspirerades av den populära amerikanska tv-serien med samma namn, som gick i två säsonger med början 2010.Som en av huvudpersonens fyra flickvänner, Elke, i filmen “Weekend aan Zee” från 2012 spelade hon henne.

“Back away”, en kortfilm med tre personer som hon regisserade och spelade huvudrollen i med Katelijne Damen och Frank Vercruyssen, var hennes första intåg i filmbranschen.Goltzius and the Pelican Company, en Peter Greenaway-regisserad internationell samproduktion, cast henne som nudist under samma år.

Utöver det var Back away hennes första regissörssatsning också. Film används för att berätta historien om en man och en kvinna som falla förälskade trots att det är fysiskt omöjligt för dem att vara tillsammans.

Kortfilmen Perfect Darkness var hennes första upplevelse framför kameran 2017, som hon regisserade och producerade. I jakten på en Ensor Award fick filmen en nick.”De Dag”, som hon presenterade 2018, presenterade henne som Freya Van Landschoot. En produktion av pjäsen sattes upp 2018.

Det var en flopp för Flanders första försök att regissera en zombiefilm, “Yummy”, där hon också spelade huvudrollen.Hon hedrades på Ensors Gala 2021 med Ensor för bästa kvinnliga huvudroll i en film för sin roll i All of Us.

“Kultursektorns kommersiella gemenskap har sedan en tid tillbaka kämpat för att hålla huvudet ovanför vattnet. Det var för mycket av en chock för många att höra att stränga åtstramningar aviserades när 2019 närmade sig sitt slut.

Maaike Neuville Ziek
Maaike Neuville Ziek

När jag diskuterade om jag skulle använda megafonen eller inte, gick jag med på vad vi gör just nu. Önskan om ekonomisk vinning motiverar alldeles för många beteenden i konst- och kulturvärlden. De väsentliga komponenterna är mycket tydliga, men det är vår skyldighet att ge näring, uppmuntra rörelse och hålla människors uppmärksamhet.