Amineh Kakabaveh Familj

Amineh Kakabaveh Familj:- Amineh Kakabaveh har upprepade gånger tagit upp sitt missnöje med partiet i sina uttalanden. Hon skrev bland annat följande i en debattuppsats som förekom i Aftonbladet 2017 tidigare i år:Den avsiktsförklaring som regeringen utfärdat har uppdaterats från och med idag mot bakgrund av att jag tidigare diskuterat.

Amineh Kakabaveh Familj
Amineh Kakabaveh Familj

Det finns några motioner och initiativ som mitt politiska parti inte stöder; Ändå har andra politiska partier implementerat dessa resolutioner och initiativ. Jag har alltid velat vara den som satte igång saker, men det här är första gången jag har varit tvungen att göra det helt själv.

Etzler beklagar att kandidaten inte längre är kvalificerad att vara partimedlem på grund av rådande omständigheter. Detta beror på att hon ständigt och på olika sätt skadade partiets rykte i väljarnas, partimedlemmarnas och hennes medarbetares ögon.

I frågan om hedersmord har de två ledarna för V och Kakabaveh varit i konflikt under en lång tid nu. Oenighet uppstod till följd av de två gruppernas olika syn på ämnet. De nådde en överenskommelse med varandra i september 2017 att de inte längre skulle engagera sig i antagonistiskt beteende.

V:s ledarskap ville att saker och ting skulle förbättras efter Kakabavehs omval 2018 så att de kunde fira sin seger, hävdar Etzler.

Men verkligheten är att det är mycket svårare än det brukade vara. Det finns nu inget hopp om att hitta en lösning på problemet eftersom Amineh har varit frånvarande från möten i ett år och vägrar att kommunicera med någon, resonerar partisekreteraren.

Åtminstone enligt Aron Etzler har Kakabaveh spridit osanna historier om Etzlers frånvaro från parlamentariska gruppmöten och från tidigare omröstningar som avgjorde vem som skulle bli premiärminister. Dessutom betalar hon inte partiskatten, vilket alla V-företrädare måste göra för att behålla sitt medlemskap i partiet i gott skick.

Amineh Kakabavehs beslut att lämna partiet var uppenbart inom några timmar efter att V-ledningen gjorde sitt tillkännagivande. Utan en sekund eftertanke gick hon vidare och gjorde det. I ett avsnitt av SVT:s Min sanning, som spelats in veckan innan, levererade hon beskedet. Den 3 september kommer fansen att kunna se programmet online.

I fallet att Kakabaveh kastas ut ur riksdagen vill vi att hon avstår från den plats hon har för närvarande.Amineh Kakabaveh har varit deltagare i en situation som inte har kunnat gå framåt normalt under en tid.I dagens värld är tillit obefintligt.

Amineh Kakabaveh Familj

Att hon vägrade att ändra sig om dessa saker var en betydande besvikelse.Folk ser upp till henne på grund av kampen hon har fört mot diktatur och andra former av förtryck, som hedersmord.

När Aron Etzler, partisekreteraren, gick ut med ett tillkännagivande riktade han sig mot Amineh Kakabaveh, en 48-årig kvinna. Det tillkännagavs av Etzler att Vänsterpartiets verkställande utskott planerade att avlägsna Kakabaveh från deras led.

Vårt nuvarande scenario kan inte hållas under en längre tid, och vi har gett upp hoppet om att saker och ting kommer att förbättras vid det här laget. Amineh har gjort så mycket för att öka medvetenheten om problemet med hedersmord att det är hjärtskärande att tänka på det här sättet om henne.

Amineh har förtjänat min beundran på grund av hennes outtröttliga ansträngningar att bekämpa hedersmord. Alla riksdagsledamöter förväntas alltid uppträda på ett hedersamt och professionellt sätt. Inte ens i yttersta bemärkelse är det tänkbart.

Ett tag sommaren 2015 arbetade jag med en artikel om moralpoliser och hur deras existens begränsar unga tjejers och kvinnors frihet. Att posta den här artikeln väckte en diskussion med partiets ledning efter att den publicerats. Jag anklagades för att ha spridit falska rykten på grund av detta stycke, och allt började där.

Men kritiker nämner sällan att inom några minuter efter att hon upptäckte misstaget drog hon tillbaka videon och bad om ursäkt många gånger. Sällan, om någonsin, kommer detta faktum fram i samband med kritiken. Det trots ett påstående som hon har gjort mot sig själv: att hon distribuerade en rasistisk film via en videostreamingtjänst på internet.

V-ledarskapet är antingen stumt i frågan eller är emot, och ändå stöder Amineh politik som ett slöjaförbud i skolor, som han “glömmer” att nämna. Trots detta “glömmer” han att nämna att Amineh är med på dessa idéer. Liksom med Liberal Youth League, som vägrar att ens “forska” saken, och “världens första kvinnliga administration”, är ingen av dessa positioner villig att ens ta upp frågan.

Bland annat hävdar partisekreteraren Etzler att Amineh har delat ut felaktig information angående V. Även när hon anklagas för att ha spridit falsk information “glömmer” han bort det. Det är han who skyller sin glömska för utelämnandet.

Amineh Kakabaveh Familj
Amineh Kakabaveh Familj

Ett “falskt påstående”, å andra sidan, inkluderar inte påståendet att V lurar förortsflickor och kvinnor. Det är utan tvekan sant. Det borde vara de som tar hand om denna fråga eftersom det är deras skyldighet.Som riksdagsledamot är Kakabaveh också chef för Neither Whore eller Kuvad, en ideell organisation som syftar till att få slut på trångsynthet och intolerans.